Friday, July 24, 2009

italy shoppingia

No niin, eli lupailin esitellä ostoksiani, mutta näitä vaatteita (+laukkua) kuvaillessani rupesin miettimään ettei voisi olla totta, että oisin ostanut vain KOLME vaatetta. Eikä se tosiaan totta voikaan olla, joten epäilen suuresti, että olen unohtanut ainakin kolme vaatetta. Heheh, anteeksi tästä mokastani.


Sortsipuku, aivan ihana! Löysin tämän yhdestä halpisvaatekaupasta, minkä nimeä en edes huomannut katsoa. Ei maksanut paljoa, muistaakseni 8 tai 9 euroa.
Tämä mun uusi rakkauslaukkuni, tykkään erityisesti noista hapsuyksityiskohdista. Ainiin, ja tuon sisällä on keskellä semmoinen pieni kiinni oleva pussukka, johon saisi esim. meikit. Ja se myös jakaa laukun kivasti kahtia, jos mukana olisi esimerkiksi kirjoja ja eväitä, niin toiset saisi toiselle puolelle ja toiset toiselle. JOS NYT TAJUATTE MITÄ MEINAAN? Ja tämä siis oli markkinoilta, 15 euroa.
En yleensä tykkää kauheasti pitää huppareita, mutta jostain syystä tämä oli pakko saada. Tän alkuperäinen hinta oli 45 euroa, mutta sain 30% alella tän noin 31 eurolla.
Voi että on huono kuva, ja oli pakko muokata valotuksia, kun se näytti täysin eri väriseltä. Ei se nyt noinkaan sininen ole, vaan semmoinen vaaleanvioletti. Eli siis mekko, jossa on isot taskut tuossa helmassa. Äiti osti tän mulle, ja muistaakseni tää maksoi 22 euroa tai jotain, en kyllä ole ihan varma. Tosi kiva tää on päällä kuitenkin, räpsin joskus kuvia :)
Tässä nyt nämä, en tosiaan muista mitä muuta mun mukaani tarttui, mutta lupaan kyllä esitellä, kunhan vaatteet jostain pyykistä tai muualta ilmaantuvat.

2 comments:

(: