Thursday, April 23, 2009

kisses

Pusuja kaikille! Mulla on nyt just tosi kiva fiilis, koska tänään on ekaa kertaa ollut OIKEASTI lämmin ulkona (siis minun, vilukissan mielestä), ja toiseksikin saatiin kaverin kanssa yksi tosi hankala riita setvittyä. Sen lisäksi huomenna mennään sinne Ateneumiin, mikä tarkoittaa että koulussa on vähän rennompi päivä, kun lähdetään jo ruokiksen jälkeen, ja vielä parempi juttu on siis se, että pääsen kätsysti jäämään Helsinkiin suoraan sieltä. Ja iloiset asiat eivät siihetkään jääneet, koska kuten jo eilen kerroin, menen huomenna sitten Jennalle yöksi, ja lauantaina sitten käydään siellä Jumbossa, jonka jälkeen Even synttäreille. VIELÄ näidenkin lisäksi yksi juttu, nimittäin se että viikon päästä on vappu! Ihan mahtavaa. Oman vappuni aion viettää erään tosi hyvän ystäväni Ainon kanssa, jota en ole nähny pitkään aikaan. (Jouluna kävin ovelle viemässä lahjan, sitä ennen oli yli vuosi siitä että oltiin tavattu). Aiotaan viettää ihana perinteinen vappu, jollaisia vietettiin niillä aina ennen, ohjelmassa mm. sauna ja trampalla hyppimistä uikkareissa, joku leffa, turhanpäiväinen hömpöttely ja hupsuttelu, RUOKA! Ostetaan nuudeleita (meidän perinneruoka), mustekalanrenkaita, karkkia, sipsiä, suklaata, munkkeja, tippaleipiä yms kaikkea ihanaa. Ollaan aina perinteisestikin syöty ihan tajuttomasti kaikkina tämmösinä juhlina, tai siis esim. pääsiäisenä yms. Ja aivan ihanaa nähdä Ainoa pitkästä aikaa.
No niin, aika lailla tämmöistä hehkutusta tänään sitten, mutta hei, vaihteeksi ihan hyvä näinkin päin, eikös?





TÄNÄÄN päällä aika pirteää. En yleensä tykkää huppareista, mutta tuo kyseinen Las Palmasista ostettu huppari sulatti mun sydämeni kyllä. Ei se lempivaate ole, mutta tykkäilen. Farkut zara, pinkki toppi siskolta, huppari Bershka (Las Palmas)

Kohta olis lähtö tanssitunneille, kivaa torstaita kaikille, ja perjantaita ja viikonloppuakin, jos en sitä ennen ehdi postailla! :)

No comments:

Post a Comment

(: