Sunday, April 12, 2009

i'm alive!

Suomessa taas, perjantaista alkaen! Oli ihan mahtava loma, Kanarialla paistoi ja Maspalomasin mittarit näyttivät parhaillaan yli 25 astetta sen lisäksi että aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Aika vähäiset rahani (päälle 200 euroa) tuhlasin sujuvasti ja ostoksista kuvia tulee lähipäivinä. Muutenkin kuvia matkalta tulee enemmän myöhemmin, sähläsin oman kamerani muistikortin kanssa ja sen takia en kauheasti itse kuvaillut, joten kunhan saan serkultani kuvat omalle koneelle niin siirtelen tännekin sitten :) Tässä nyt pari kuvaa kuitenkin. Tämän räpsäisin parvekkeeltamme, tykkäsin tosi paljon hotelliympäristöstä, joka oli tosi laaja ja nätisti koristeltu.
Tästä löytyy monta kuvaa! Hotellin läheinen (matkaa vain n. 800 m) kauppakeskus FARO 2, joka ei ollut kovin kummoinen, mutta ihan kuitenkin kiva, käytiin melkein joka päivä vähintään sen ihanassa Supermarketissa.
Näitä palmukuviakin riittää, oli ihanaa kun nurtsikin oli vehreän vihreä ihana, kun täällä Suomessa se on lähinnä keltainen...
Tuossa yhden illan asua, kun oltiin kaupungilla. Mekko on vissiin Lindexistä, vyö on joku äitin ihan ikivanha.
Suurin osa näistä mun ja Sannan kuvista on tämmöisiä missä ollaan kärpäsenkakan kokoisia, koska Sannan äiti ei ollut mitä mahtavin kuvaaja :D. No ei se mitään. Joka tapauksessa tässä mulla on päälläni Sannan mekko, tykästyin siihen.
Namsk! Toi oli hieman erikoinen jäätelöannos, sillä tuossa oli pallo vaniljajätskiä, mansikkahilloa, kermavaahtoa ja 2 PURKKIPERSIKAN PUOLIKASTA KOKONAISINA. Siis ajatelkaa nyt miten vaikea oli syödä puolikasta persikkaa tuommoisesta annoksesta.. Ja koska en jaksanut syödä kuin noin puolet tuosta annoksesta, Julia-viisi-vee päätti räpsiä kuvia myös siitä epämääräisen näköisestä möhjöstä, mikä jäljelle jäi. Sen verran Julia-viisi-veellä on nyt kuitenkin järkeä, että säästän teitä niiltä kuvilta!

Tässä taas ihana kärpäsenkakkakuva...
Tuossa toinen jätskiannos, siinä oli pallo vaniljaa, pallo mansikkasorbettia, kermaa ja ihania tuoreita mansikoita. Siitäkin jäi puolet kulhoon, mutta kuvat jätin ottamatta, hehe.Haha! Tästä oli pakko ottaa kuva. Pikkuisen juu tuliaisia ja silleen, osa jäi kyllä ihan kotiinkin noista. Sille lähtee postissa vaikkapa viisi euroa kuka arvaa paljon noihin oikein meni rahaa :D

Lähtöaamuna hotellin pihasta, mun mielestä toi taivas näyttää tosi nätiltä, tai siis tuo yksi pilvi tuolla.

Tuossa kotimatkalla ollaan jo. Hyvä sanajärjestys muuten...

PS. IHANAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

8 comments:

  1. Näyttääpä ihanalta reissunne ja nami mitä jätskiannoksia! Ja oih mitkä kesäfiilikset kun katselee noita kuvia missä ootte mekoissanne :)

    ReplyDelete
  2. niny: Ne oli ihanan makuisia! :)

    ReplyDelete
  3. Huh, mikä luuranko olet. Saisit syödä vähän enemmän sitä jäätelöä.

    ReplyDelete
  4. Ihana kuvia! Ah itse jouduin vielä 3vk odottamaan.. Oletko ruskettunut?:)

    ReplyDelete
  5. Karolii-na: Kiitos :) Olen mä vähän, tai että ihan kunnon rajat on, mutta olin aika vaalea ennen lähtöä..

    ReplyDelete
  6. Vähä ihania kuvia..! Täällä on vielä lunta ja pakkasta :(

    ReplyDelete
  7. Melko erilaista työntää puolikkaita hedelmiä jäätelöannokseen :D Hyvältä näyttää jokatapauksessa! Mie kyllä voisin hotkaista yhden tuollaisen annoksen vaikka heti.

    ReplyDelete
  8. Insanity_: Jep, olihan se vähän hassua :D Mutta tosi hyvää :)

    ReplyDelete

(: