Wednesday, April 15, 2009

sun is shining again, and it makes me happy

No mutta hei kaikille! Sori, etten ole postaillut, ja sori siitäkin, että tähänkään postaukseen ei tule mitään omia kuvia, koska mun muistikorttini on jossain hukassa (iskä lupasi etsiä sen), enkä ole siis saanut napsittua kuvia. Lupailin Kanarian ostoksista kuvia, ja samoiten matkasta, niitä siis tulossa kyllä, malttakaa odottaa :).
EILEN kävin kampaajalla, ihan vain tasoittelin huonot latvat pois, koska nyt on tavoitteena kasvattaa mahdollisimman pitkät hiukset, ja vielä ihan oman väriset.
Oli aika ankeaa muuten eilen mennä kouluun niin pitkän (no ok vain puoltoista viikkoa, silti :D) tauon jälkeen, mutta menihän se päivä ihan kivasti, etenkin kun päästiin jo yhdeltä.
NYT SITTEN PAISTAA AURINKO, aivan ihanaa, olin äipän ja koirien kanssa pienellä lenkillä tuolla meidän lähipellolla, aurinko paistoi tosi lämpimästi, ja oli muutenkin ihanan keväinen ilma. (taisin muuten olla aika kuuma näky ihanissa harmaissa ikivanhoissa kumppareissani, jotka on vielä jotkut siskon vanhat...) Täksi päiväksi ei ole kummempia suunnitelmia, illalla on tanssitunti ja semmoista. Huomenna sen sijaan olin aluksi suunnitellut meneväni Helsinkiin tai Jumboon, kun veljeni soitti eilen ja kysyi, lähdenkö sen kanssa katsomaan Slummien miljonäärin. Totta kai lupauduin, kun kaverit on vielä kehuneet kyseistä leffaa, ja huomenna siis suunnataan sitten sitä katselemaan, jos nyt ei suunnitelmat sitä ennen muutu :)
Ainiin, Ben&Jerry'sin ystäville (eli kenelle ei?) ihana kilpailu! Tarkoituksena suunnitella uusi maku, ja palkintona juuri kyseinen jätski päätyy ensi vuonna jätskialtaisiin ja kaikenlisäksi pääsee matkalle Dominikaaniseen tasavaltaan!
Harmi että kilpailuun saa osallistua vain yli 18-vuotiaat, mutta itsekin kyllä menin ns.pelaamaan tuota, oli ihan kivaa. Ja tiedoksi nyt, että omaan jätskiini tuli reilun kaupan vanilja- ja kookosjätskiä, kaurakeksejä, mansikoita, boysenmarjahilloa ja vaahtokarkkeja, namskis!
Voisin vielä piristää kaikkien päivää tällä ihanalla lomakuvalla, jonka äsken googlettelin, voi kun pääsisikin tuommoiselle rannalle!
Koitan huomiseksi saada sen kameran nyt toimintaan, tai siis sen muistikortin nyt jostain hommailtua esille, mutta nyt taidan mennä ulos lukemaan, kun ilma on mitä mahtavin! Ihanaa keskiviikkoa kaikille :)

No comments:

Post a Comment

(: