Saturday, January 31, 2009

dear diary

Ensiksikin, tuossa tuo prinsessakakku, jonka toissailtana väsäsin. Anteeksi huonosta kuvasta, se näyttää tosi äklölle tossa, mutta se oli ihan hyvää, ja oikeastaan se olikin sisältä ihan nätti, kun aluksi ajattelin että se olisi ihan kaamea. Mutta siis, mentiin Jennan kanssa eilen syömään, ja oli kyllä tosi kivaa, ja ruokakin oli hyvää. Kaupan kautta mentiin Jennalle ja käytiin sitten saunassa ja katsottiin Flashdance, jota en muuten ollut ennen nähnyt. Jenna taiteili mulle ihan superison jätskiannoksen, jota en valitettavasti taas jaksanut ruveta kuvailemaan, se oli kyllä söpö. Nooo kuitenkin, herättiin ärsyttävän myöhään (10.15) ja iskä tuli hakemaan meidät tänne meille tunti sitten. Kohta pitäis lähteä Jennan ja Jelinan kanssa uimaan! Pelottaa pikkasen, se on Jelinan eka kerta uimahallissa ja musta tuntuu että se huutaa koko aika. Ja myös se on aika pelottavaa, että eilisen ja tänä aamuna jatkuneen mussuttamisen seurauksena en näytä kovin edustavalta uimapuvussa...
AINIIN! Sain muuten Jennalta sen vanhan farkkutakin, semmoinen aika perus, vaalea hennesiltä. Se on lasten puolelta kokoa 164, ja tulee varmasti olemaan käytössä kunhan ilmat vähän lämpenee. Kummasti oon ruvennut tykkäämään kaikesta mitä ennen inhosin..



Tuossa eilistä päivänasua (huomatkaa wilma taustalla!), paita jonasbrothers.com, hame mallun tekemä, vyö mallulta saatu ja sukkahousut hennesistä.

No comments:

Post a Comment

(: