Tuesday, August 18, 2009

fall comes again

Moi! Kiirettä pitää, ja teenkin ihan vain pikapostauksen, kohta pitää nimittäin lähteä syksyn ensimmäiselle balettitekniikkatunnille. Eli, tänään oli ensimmäinen koulupäivä, ja pakko sanoa, että oli kyllä tosi mukava semmoinen. Meidän luokalta löytyy joitain tosi kivoja tyyppejä, vaikka harmikseni en oo niiden kanssa samoilla kursseilla kovin paljoa. Anyway, huomenna se koulu sitten tosissaan alkaa, jaiks. No mutta, YKSI päivänasukuva, sekin ihan pepusta koska aamulla tuli kiire siitä huolimatta että heräsin kolme tuntia ennen koulun alkua, heh.

tunika gt, käärmeleggarit hm, pusakka hm, vyö vero moda ja laukku kanarialta. OIKEASTI, auttakaa mua, en ikinä opi tuota tinypicin käyttöä, kun se on ruotsiksi :( enkä myöskään tajua siitä toisesta mitään, joten voisiko joku ihan VAIHEITTAIN kertoa mitä pitää tehdä että saisin noi kuvat isoksi? Kiitos! Ja hyvää koulun alkua ja alkusyksyä kaikille! :)

Miten teidän kouluvuotenne alkoi?

3 comments:

  1. Tinypicin kautta kuvat saa suuremmiksi näin:
    1. Tinypicin etusivulla on sellainen "Selaa"-painike. Klikkaat siitä ja valitset ladattavan kuvan.
    2. Valitset kuvakoon siitä jostakin "Resize"-jutusta, itse käytän "Message Board -kokoa. File Type on Image kuvissa, itse en ole videoita koskaan ladannut Tinypicillä..
    3. Klikkaat siitä "Upload now!" -jutusta ja sitten se lataa sitä hetken.
    4. Siihen tulee kopioitavia linkkejä, kopioit niistä ylimmäisen ja liität sen sinne blogitekstin html-koodinmuokkausjuttuun (löytyy "Luo"-painikkeen vierestä) sopivaan kohtaan, siirryt "Luo"-tilaan. Voi sen liittää myös suoraan tekstiin, mutta mulla se heittää silloin vanhat tekstit pois.
    5. Keskität sen kuvan "Luo"-tilassa jos haluat.
    ~~
    Suurinpiirtein noin se menee, vähän ehkä hankalasti selitetty, mutta sitten kun pari kertaa on kokeillut niin se sujuu :) Tinypic lataa kuvat ainakin mulla paljon nopeammin kuin blogger :-) Kysy jos et tajunnut!

    ReplyDelete
  2. katri: Oi kiitos, tosta oli oikeasti tosi paljon apua !: ) Tajusin koko jutun ja päivästä tuli ihan hippasen parempi :)

    ReplyDelete
  3. Vähän kiva asu sulla! :) Mulla on menny koulussa vähän niinku suoraan sanottuna perseellee... Mut kiva ku sulla menee hyvi :) Ja vähä siisti muute tää uus ulkoasu sulla!

    ReplyDelete

(: