Sunday, June 21, 2009

ALEALEALE

Noh niin, nyt on sitten virallisesti alet katsastettu, kyllä mä varmaan vielä kiertelen joku päivä kattelemassa, mutta koitan kyllä rajoittaa, koska tosiaan pitää säästää Italiaan, siihen kun on enää 20 päivää, niin kuin jo aiemmin sanoin (AAH, can't wait!). Tosiaan äiti oli ihana ja maksoi mun kaikki ostokseni, tässä niitä siis. (ANTEEKSI, kuvat ei tee oikeutta vaatteille, räpsin nämä tosi väsyneenä, ja mun vatsa on ollut nyt muutaman tunnin ihan tajuttoman kipeä, joten noin joka kymmenes sekunti jouduin menemään ihan kippuraan kun sattui niin paljon...)En tiiä lasketaanko tätä jumpsuitiksi, kyllä ehkä itse laskisin? Joka tapauksessa, hennesistä tämä yksilö, hintaa oli nyt 9 euroa, alunperin 24.95. Kuva on kamala, tai siis toi mekko näyttää melko.. säkiltä? tuossa. Se on oikeasti kuitenkin päällä tosi kiva, voin ottaa ehkä huomenna jo kuvaa tuo päälläni. Tää oli ANTTILASTA (:D), maksoi 15 euroa, ja alkuperäinen hinta oli 30 euroa.
Ah rakkaus rakkaus rakkaus! Nämä Zaran shortsit taisi olla nyt sen 15 euroa, alkuperäinen hinta oli 25 euroa. Nää on siis korkeavyötäröiset, ja noihin kuuluu vielä samasta kankaasta oleva vyö, jonka olin vain juuri ennen kuvan ottamista ottanut pois, kun kokeilin yhtä toista vyötä.
Pari hennesin ihan perustoppia, 4.90 kappale.

Alusvaatteita, osa oli seppälästä, osa lindexistä.

Tuossa siis, mitäs piditte? Ja onko tullut tehtyä omia löytöjä jo?

AINIIN, pakko nyt kysyä että kiinnostaako ketään nähdä niitä Kanarian kuvia VIIMEINKIN, siis huhtikuiselta reissulta. Olen viimeinkin saanut aikaiseksi pyydettyä serkultani ne kuvat :D

8 comments:

  1. ihania löytöjä! mun alesaldo on viel nollissa kun ei oo rahaa=(

    ReplyDelete
  2. joo kuvia ehdottomasti kanarian reissulta :))

    ReplyDelete
  3. Voi vitsi toi mekko on kivan näkönen. Mulla on ollut joku vastaava hörhelö haussa jo aika pitkään, täytyy varmaan munkin raahata itseni aleihin huomenna.

    ReplyDelete
  4. Hei vitsi katoin tota jumpsuitia tänää h&m:ssä, mut siel se ei näyttäny yhtään noin kivalta ku tos kuvas... :( btw, asutko jossain Vantaal ku oot tosi tutun näkönen? O_o

    ReplyDelete
  5. Toi kukallinen toppi näyttää ihan kivalle <:

    ReplyDelete
  6. tanjuska: Oi kiitos! (: voi ei :( mutta hei, kyllä vielä ehtii, ja eikö rahaakin saisi edes vähän haalittua, edes vanhemmilta? ;)

    Anonymous: Ok ok, pistän niitä sitten!

    S: Kiitos (: Toivotaan että löydät sinäkin hörhelösi! Näitä luulisi löytyvän aika monesta paikkaa, kun kerta tuo omanikin on hei Anttilasta :D Ei sillä, kyllähän Anttila tosin myy esim. nansoa, josta pidän :).

    Heidi: Aijaa :( No ehtiihän sitä vielä mennä hakemaan omansa, jos kaduttaa :) Kyllä asun joo, Korsossa, tai no Leppäkorvessa mutta eihän siitä ole kuin kilsa korsoon :)

    Emmi: Ai siis tuo mekko? Kiitos :)

    ReplyDelete
  7. Aaaa.... Joo, oon sit varmaan nähny sut joskus jossain :DDD Ootko kenties käyny Ruusuvuoren tai Korson koulun? Sori, vähän henk.koht. kysymys :D

    ReplyDelete
  8. Heidi: Voi olla joo :) Juu, kyllä kävin, Korson koulun

    ReplyDelete

(: