Monday, February 23, 2009

back to school

Jassoo, olipa kiva palata takaisin kouluun ja silleen...ETENKIN, kun aamukin alkoi niin ihanasti että meidän fööni pimahti! Siis ihan yhtäkkiä. Tuli vähän kiire kuivatella hiuksia ja etenkin sitten suoristella niitä. Ehdin anyway kouluun ihan kivasti, ja oli jopa ihan ok päivä, vaikka väsytti ihan pirusti, oli pahaa ruokaa ja päivä mateli. Noh, koulusta menin sitten suoraan Jennalle ja leikin siellä sitten Jelinan kanssa, PLUS tiskasin niiden kaikki astiat (joita muuten oli tuhottoman paljon...). Ne saatteli mut sitten asemalle, ja suuntasin Keravalle tanssitunnille, sielläkin oli oikeastaan ihan kiva tunti ja silleen. Anteeksi, että tää teksti on ihan tönkköä ja kökköä ja plääh, mutta ei nyt vaan jotenkin luonnistu, kun on kiire suihkuun yms yms yms yms. Koitan joku päivä tässä saada aikaan jonkun ison jutun, kun olisi aikaa enemmän. Tänäänkin ollut koko päivän kiire, ja ekaa kertaa sitten aamun olin kotona puoli yhdeksältä..
HUOMENNA on ihanan myöhäinen herätys (n. klo 8), koska mennään vasta kymppiin. Ja ekat tunnit vielä liikkaa! Illalla sitten olisi tarkoitus mennä mummin synttäreille, se täyttääpi 66 vuotta ja sellaista.


Näinkin tylsän tavallista löytyi päältä, eli siis tuossa ne uudet farkut (höh huonoja kuvia, ei näy ne risat kohdat yhtään :( koitan ottaa parempia kuvia vielä!) zarasta, neule myöskin sieltä. Body gt:stä ja villasukat mallun tekemät.

NYT suunnistan suihkuun, unia puppelit!

No comments:

Post a Comment

(: