Monday, September 28, 2009

yellow

Väsyneet (tuntuuko teistäkin että hoen tota nykyään aika usein?!!?!?! olisikohan aika tehdä asialle jotain?..) terkut täältä. Mulla on ollut tosi kiva päivä, koulussa oli ihan hauskaa ja olin valmennustunnilla vesijuoksemassa. Jutskailin siellä parin mummelin kanssa, ja toinen kertoi mm. tehneensä tosi hyvää omenapiirakkaa. Nyt sitten ruvetaan kohta äitin kanssa tekemään jotain ihme omenasosetta, ja sitten pitäisi tehdä läksyjä+lukea ranskan sanakokeeseen. Nyt pari kuvaa sarjassa maailman huonoimmat päivänasukuvat.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Farkut zara, teepaita hm, kauluspaita kirppikseltä, villikset Jennan tekemät.
Nyt hei once again, tarttisin kipeästi teidän apua postausideoiden suhteen? Vireillä on jo kuvapostaus (johon saa antaa lisää ideoita!) ja oon myöskin tekemässä päivä kuvina-postauksen, mutta nää rupee olee aika tylsiä tämmösiä päivän asu & päivän kuulumiset tyyppisiä postauksia, joten olisi kiva tietää mitä te haluaisitte lukea?
PS. ENÄÄ 87 PÄIVÄÄ JOULUUN!

4 comments:

  1. Hmm, no vaikka kuvia teidän talosta olisi kiva nähdä, tai sinun vaatekaapista? Ei tietty jos et halua niitä näyttää :)Siinä nyt ois jotai ideoita..

    ReplyDelete
  2. Joulu tulee niin sika nopeeta :)! hihi.. btw, diggailen sun blogista! Mut niin, onko sulla ollu anoreksia tai jotain muuta vastaavaa :/? jos on ,niin mitä tapahtui... Nimittäin mul on ollut syömishäiriö.. Josta olen parantunut jo täysin (:

    ReplyDelete
  3. Mikä toi valmennustunti on?

    ReplyDelete
  4. Anonymous: Joo, voisin toki tehdä talopostausta, mutta mieluummin vasta sitten, kun meidän yläkerran remppa on valmis :) Samoin vaatekaappi tulossa silloin :)

    Anonymous: Niinpä, onneksi! Voi kiitos :) Ja joo, en mielelläni puhu siitä hirveästi, mutten todella edes tiedä mitä tapahtui.. Hirveän ihana kuulla että olet parantunut, sitä toivon itsellenikin! :)

    Anonymous: Hmm, kun meidän koulu on urheilulukio, jossa pystyy painottamaan oman lajin valmennukseen, niin meillä on ikäänkuin harkkoja silloin :)

    ReplyDelete

(: