Thursday, August 27, 2009

you know you love me

Heiheiheiheiheiheiheihei!
Meillä oli tänään siis koulussa se ykkösten tutustumispäivä, oltiin siellä Kuntokalliossa. Oli tosi hauskaa kyllä, vaikka mulla olikin aikamoiset ennakkoluulot.. Leikittiin erilaisia leikkejä ja meidän piti mm. tehdä luokan kesken pyramidit. Meillä oli ihan paras, vaikkei sitten voitettukaan. Päivän asuna oli mun rakkauskäärmeleggarit ja se iänikuinen musta tunika gt:stä, sekä vielä neule, vaikkei sitä kuvissa näykään. Ainiin, tuossa on se vyö, minkä löysin äitin kaapista, mutta jossain vaiheessa (oikeastaan jo bussissa...hehe) kyllästyin siihen ja viskasin laukkuun.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Illemmalla mulla on tanssitunti, jei, ja huomenna näenkin sitten Bambia. Lauantaina harkat hee, ja näen ehkä Jennaa, ja sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Stellan kanssa kahville, JOS SE EI OLE UNOHTANUT (ethän? :D)
Mitäs piditte päivän asusta, ja onko teillä viikonloppusuunnitelmia?

2 comments:

  1. olet nätti ::)! toi keskimmäinen kuva on muute ainaki hyvälaatuinen! musta tuntuuu et kamera tarkentaa väärään paikkaan, sen takia jotkut kuvat "huonolaatuisia".. kannattaisi pyytää joku varmaan ottamaan niitä kuvia (: tulis varmaa parempia

    ReplyDelete
  2. Anonymous: Voi kiitos! :) Niin, voi olla joo, ja pitänee kysyä jos vaikka iskä kuvaisi, tosin en oikein osaa olla kuvattavana joten ne olisi ehkä hieman hassuja :)

    ReplyDelete

(: