Friday, July 31, 2009

mk

Siis ah, voiko kukaan näyttää noin upealta noin rennossa asussa?! Ja kuka sanoi ettei rennot ja mukavat vaatteet voisi olla tyylikkäitä? Mun mielestä tämä kyseinen asukokonaisuus on aivan ihana, rakastuin etenkin noihin MK:n pöksyihin! Asu toimii hyvin kiirepäivän asuna, likainenkin tukka näyttää ihan hyvältä tuollaisella sykeröllä ja jos meikkaamiseen ei liikene turhan paljon aikaa, aurinkolasit pelastavat. Ja jos ihan niin kiire olisi, että pitäisi juosta, niin mukavat ballerinat toimivat siinäkin monta kertaa paremmin kuin korkkarit, se kai me kaikki tiedetään?
kuva täältä.
Ps. Kiinnostaisiko teitä muuten sellaiset eri julkkisten tyyleistä kertovat jutut, mitä muissa blogeissa on nähtykin? En ole kovin lahjakas niiden suhteen, mutta jos teitä kiinnostaa niin voisin toki tehdä. Ja mitä muuta haluaisitte lukea? Ottaisin enemmän kuin mielelläni toiveita vastaan! Ja ihan kaikenlaisia, videopostauksista erilaisiin 'päiväkirjoihin' (siis tarkoitan tyyliin viikon kestävää liikuntapäiväkirjaa tms jos ymmärsitte?) Nimittäin mulla on nyt aika kiirevapaata aikaa tiedossa ainakin hetken, ja muuten postaukset voi käydä aika tylsiksi.

5 comments:

  1. Olin itsekkin aikeissa tehdä tuollaisen julkkis postauksen mielestäni niitä on kiva lukea^^

    ReplyDelete
  2. yuzuka: Ai, kiva kuulla :) Tee ihmeessä sinäkin semmonen :>

    ReplyDelete
  3. voisimpa mäki mennä ulos ja näyttää ton näköseltä rennois vaatteis8( :--D näyttää niiiin mukavalta.

    ReplyDelete
  4. tee ruokapäiväkirjaa ? :o

    ReplyDelete
  5. JENNI: No niinpä! Ois ihan mahtavaa.

    Anonymous: Hmm, en taida olla siihen vielä ihan valmis :( Ehkä joskus, kun itse päätän niistä ruoista mitä syön. Kiitos ideasta kuitenkin.

    ReplyDelete

(: