Sunday, July 19, 2009

laukkuhaaste, viimeinkin

Heidi haastoi mut tekemään tän monille laukkuhaasteen, pahoittelen sen viivästymistä, en vain ole jaksanut tehdä sitä. Nämä pari kuvaa on kamalan huonoja, otin ne aamulla kauheassa valaistuksessa, hehhe...

1. Viimeisin ostoksesi, mistä?
Tämä uutukaiseni on Italiasta. Ostin sen Arcon markkinoilta, ja vielä omasta mielestäni tosi halpaan hintaan, vain15 euroa. Kuva kyllä vääristää tuon ihan kamalaksi tanttalaukuksi, koitan myöhemmin päivän asujen jne. mukana ottaa teille parempia kuvia.

2. Lempparilaukkusi väri, mistä?Tuo teille jo tuttu laukkuni, mustahan se on, ja ostettu Kanarialta, lol, vaihteeksi markkinoilta.

3. Onko jokin laukkumalli mitä inhoat?

Ei oikeastaan. Vähän aikaa sitten oisin sanonut että vyölaukut, mutta nekin on nykyään mun mielestä aika cooleja!

4. Paljonko olet valmis maksamaan uudesta laukusta?

Se riippuu ihan laukusta. Jos näen tosi ihanan laukun, mikä olis siis ihan täydellinen, niin kyllä mä aika paljon voisin maksaa. Kuitenkin 100 euroa olis ehkä se maksimiraja, ja normaalisti kun katson laukkuja niin 30 euroakin tuntuu aika paljolta joskus, jos sille laukulle ei sinänsä ole tarvetta tai jos se ei ole ihan tajuttoman kiva.

5. Kuinka kauan käytät yhtä laukkua?

Ihan niin kauan kun se kestää, tai kunnes kyllästyn. Pelottaa vähän jo tuon mun lempilaukkuni puolesta, se kun on tuota markkinalaatua hehheh, niin tuntuu ettei välttämättä kestä mun kovassa käytössäni.

6. Voisitko ostaa samanlaisen laukun, kuin kaverillasi?

Kyllä jos se olisi esim. se Marimekon perus olkalaukku, mutta en kyllä ostaisi jos se olisi joku erityinen tai jos siinä olisi jotain tosi jänniä yksityiskohtia.

7. Millainen laukku on käytännöllisin, millaista käytät useimmin?

Hmm, no ennen käytin eniten juuri sitä mun mustaa Marimekon olkalaukkua, mutta toisaalta se on kyllä aika pieni. Koulussa se meni ihan kivasti tosin. Nyt pidän tuota lemppariani melkoisen käytännöllisenä, koska se on jättisuuri ja tosi hyvän mallinen. Mutta en kyllä osaa sanoa, mikä olisi se kaikkein käytännöllisin malli.

8. Lähdetkö koskaan ulos (esim. kaupungille) ilman laukkua?

Kyllä mä joskus lähden joo. Harvemmin kai kuitenkin.

9. Ja vielä: jos saisit ilmaiseksi minkä laukun tahansa, minkä ottaisit?

Apua, tää on paha, mulla nimittäin on niin miljoona lempparia. Chanelilla on niiiin monta mitkä haluaisin, kuten tämä Nicole Richien laukku. Myös Diorilla on pari aivan ihanaa. Tosin jos itse suunnittelisin laukun, niin se olisi tietysti musta, todella suuri ja siinä olisi joko niittejä tai hapsuja, voi ihanuus!

2 comments:

(: