Saturday, May 23, 2009

in my bag

Päätinpä nyt minäkin tehdä tämän kivan haasteen, minkä monet on jo tehnyt, eli esitellä laukkuni sisällön. Laukkuhan on ihan jättimäinen (ei näytä kuvassa niin isolta, mutta uskokaa pois, on se tosi jättimäinen), ostin sen parillakympillä (tingin kuulkaas neljästäkympistä!!!) Kanarialta joiltain markkinoilta, elikäs hehe, tosi laatuveska onkin. Mun oli kuitenkin pakko saada tuo, sillä tykästyin tohon ihan heti.
Päätin heti etten rupea mitään koulukirjoja tai mitään tänne kuvailemaan, vaan pelkästään yhden kuvan pistän, ja siinä on laukun vakiokalusto, mikä kulkee lähestulkoon AINA mukana. Muut kamat vaihtelee niin paljon siitä missä liikun ja miksi liikun yms.
No niin, ja nyt samalla tässä huomasin että tuosta puuttuu yksi olennainen, nimittäin juomapullo, joka kököttää tuossa pöydällä mun vieressäni. Mutta siis, voin vannoa että melkein aina laukustani löytyy purkkaa, huulirasva, kynsiviila, topsipuikkoja, laastareita, avaimet, lompakko ja kännykkä. Joinain päivinä siellä on ihan hullunlailla kaikenlaista kosmetiikkaa lakkapullosta meikkipussiin ja naamanpesuaineeseen, joskus taas se on täynnä joitain eväitä, jotenka en nähnyt kovin fiksuksi pistää joka ikistä mahdollisuutta, mitä sieltä voisi löytyä..
Mutta hei, mitäs teidän laukuistanne löytyy? ;)

2 comments:

  1. oi, söpö laukku ! :))
    mun laukusta löytyy lompakko, kännykkä, iPod, meikkipussukka, kampa, purkaa, laastareita ja sen semmoista .

    ReplyDelete
  2. ellu: Joo! Rakastuin siihen itsekin ihan heti. Aika samanlaista löytyy sunkin laukusta sitten :)

    ReplyDelete

(: